At this moment Versatec is looking for a Technical Safety Engineer. Please check also our other vacancies!

Versatec aanwezig op de Waterinfodag 8 & 9 september 2020 (geannuleerd)

Ook Versatec kan natuurlijk niet ontbreken op de Waterinfodag op 8 & 9 september 2020!

De Waterinfodag is een onafhankelijk congres, beurs én netwerkdag over de informatievoorziening in de watersector. Aanwezig zijn medewerkers van waterschappen, Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten en bedrijven.

Het thema van de Waterinfodag is “Hoe verbinden wij vandaag, morgen en overmorgen?” over welke rol de mens speelt binnen de digitale transformatie.

Ook zijn er in deze huidige en veelal lastige Coronatijd met veel thuiswerken veel innovatieve werkprocessen en oplossingen onstaan en is het niet meer weg te denken: bedrijven en installaties moeten verder gedigitaliseerd worden zodat u ook in de toekomst kunt vertrouwen op de veiligheid van uw installaties, ook met minder beschikbare mankracht.

Versatec kan hierbij helpen en biedt kennis, kunde en geïntegreerde data oplossingen in de technische veiligheid, compliance en het veilig opereren van installaties. Bekijkt u dit cartoon filmpje maar eens!

Het coronaprotocol voor de event-branche wordt strikt gehandhaafd. U kunt ons daarom op een veilige manier ontmoeten.

Graag zien we u dan!

= = = = =

UPDATE

Bericht vanuit de organisatie van de Waterinfodag:

De Waterinfodag op 8 en 9 september gaat helaas niet door

De Waterinfodag is vorm gegeven volgens het coronaprotocol voor congressen. Echter kregen wij recent de mededeling van Rijkswaterstaat dat hun medewerkers tot eind van dit jaar geacht worden thuis te werken en geen fysieke bijeenkomst te bezoeken. Gevolgd door eenzelfde bericht van het Waterschapshuis en een aantal waterschappen. Naast het niet mogen komen van de medewerkers heeft men vraagtekens over het netwerkkarakter van de dag. Er kunnen per dag minder bezoekers in de locatie dan gewenst. Tevens moet men afstand houden. En de bezoekers verdelen zich over 2 dagen. Dit gaat ten koste van het netwerkkarakter van de dag. Dit karakter is voor velen een belangrijke reden om te komen.  

Het is, gezien de afwezigheid van RWS en vele waterscheppers niet verstandig om de Waterinfodag 2020 door te laten gaan. Daarom annuleren we de Waterinfodag 2020.