Ons leiderschapsteam

Ons leiderschapsteam

Versatec Energy Lead Principals

Klaas-Otto Ykema

Managing Director Klaas-Otto Ykema brengt meer dan twee decennia Oil & amp; Gas (O & G) HSE, Electrical & amp; Instrumentatie (E & I) inbedrijfstelling en IT-beheersysteemervaring om leiding te geven aan het diverse adviesteam van Versatec. Hij leidt en bewaakt de algemene projectactiviteiten van Versatec met als doel “een stap verder te gaan” om te voldoen aan de rigoureuze industriestandaarden van de klant. Voordat hij in 2008 de overstap naar Versatec maakte, was Klaas vijf jaar lang onze Senior Consultant. Hij begeleidde en beheerde technische projecten voor klanten zoals Shell en Total op gebieden zoals pre-commissioning, SIL-assessments, HAZID-beoordelingen en op maat gemaakte bedieningshandleidingen. Zijn gebieden van O & G-expertise omvatten SCADA System-ontwikkeling, Failure Mode & amp; Effectanalyse (FMEA), Instrumented Safety Systems en Distributed Control System (DCS) / Emergency Shutdown (ESD) -herconfiguratie.

Klaas heeft ter plaatse hands-on troubleshooting uitgevoerd van O & G Process Control Systems (PCS) op North Sea-platforms en gerelateerde Europese regionale vestigingen. Zijn veelzijdige achtergrond omvat ook service in de Koninklijke Nederlandse Militaire Zaken.

Tim Marting

Business Process Manager Tim is er trots op bedrijven te helpen bij het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen. In een poging om de ‘silomindset’ binnen organisaties te doorbreken, analyseert hij klantgegevens / documentstructuren en bedenkt hij efficiĆ«ntere programma’s voor het delen van informatie om de productiviteit van de klant over de hele linie te verbeteren. Tim is lid van de raad van bestuur van USPI, de Nederlandse vereniging van bedrijven in de procesindustrie. (USPI bevordert het delen en uitwisselen van digitale informatie om procesfaciliteiten optimaal te bedienen en te onderhouden met behulp van internationaal aanvaarde normen in overeenstemming met ISO 15926.) Hij heeft een MBA-diploma van de Universiteit van Nijenrode in Nederland.