Versatec present op het Process Safety Congres op 17 mei 2017

Versatec Energy is een van de sponsors van het Process Safety Congres, woensdag 17 mei 2017 in het Van der Valk Hotel Dordrecht.

Het doel van dit congres is om de kennis over zware ongevallen op sites met grote risico's te vergroten. Sites met een groot risico zijn industrieterreinen die gevaarlijke chemicaliƫn en andere stoffen produceren, verwerken of opslaan in hoeveelheden die een risico kunnen vormen voor werknemers, mensen in de buurt van de locatie en het milieu in geval van een zwaar ongeval.

Zogenaamde 'BRZO-bedrijven' moeten zich houden aan speciale voorschriften (gebaseerd op de Seveso-richtlijnen, in Nederland vertaald in het 'BRZO': 'Besluit Risico's Zware Ongevallen'). Ze moeten alle nodige maatregelen nemen om zware ongevallen te voorkomen en in geval van dergelijke ongevallen de gevolgen voor mens en milieu beperken. Voor bepaalde locaties met bijzonder grote hoeveelheden gevaarlijke stoffen moeten exploitanten ook hun controlemaatregelen ter voorkoming van zware ongevallen in een "veiligheidsrapport" beschrijven.

Versatec adviseert bedrijven over de naleving van regelgevende ontwikkelingen op zowel nationaal als internationaal niveau en helpt ervoor te zorgen dat alle vereiste documentatie beschikbaar is, in overeenstemming en transparant. Versatec voert ook risicobeoordelingen uit en schrijft alle benodigde ondersteuningsdocumentatie.

Kom naar onze stand op het congres!

Download de flyer van het Process Safety Congress 2017 met alle onderstaande informatie:

Process Safety Congres Flyer