Publieke Demo Viewport bij SPE ATCE 2014 in Amsterdam

Versatec Energy presenteerde een openbare demo van Viewport, de applicatie voor cross-applicaties die exclusief is ontworpen voor Oil & Gas (O & G), Energy en Marine Industries, tijdens de recente jaarlijkse technische conferentie en tentoonstelling van de Society of Petroleum Engineers (ATCE) in Amsterdam. Door gebruik te maken van Viewport, is er geen snellere, uitgebreidere manier geweest om bewijs van conformiteit te documenteren of om lacunes in uw inspanningen op het gebied van bedrijfscompliance op te sporen.

Compatibel met alle veelgebruikte branchedatabases, verbetert, ordent en stroomlijnt Viewport gegevensverzamelingen met betrekking tot activa en classificatieprocedures om te voldoen aan de vereisten van de industrie. Viewport fungeert als een laag voor uw bestaande systemen. De gebruikers vinden onmiddellijk de meest nauwkeurige, bedrijfskritieke informatie en ondersteunen de voortdurende verbeteringscyclus omdat de gepatenteerde software het gemakkelijk maakt om feedback te geven.

Viewport is reeds op zijn plaats bij een aantal internationale O & G-majors en sluit aan op bestaande werkmethoden en promoot één enkele bronmethodologie, evenals multidisciplinaire samenwerking. Nauwkeurige, gerichte documentatie van uw voorheen "stand-alone" locaties komt nu onmiddellijk samen in een uniform, trapsgewijs presentatieformaat. Viewport toont directe resultaten door de kennis van het bedrijf te vergroten, risico's te beperken en betere besluitvorming mogelijk te maken. Uw rendement op investering kan worden gerealiseerd tussen 12 en 18 maanden. Zorg voor transparante toegang tot gegevens en informatie, verbeter uw prestaties en zorg voor uw plantenintegriteit: Viewport.